153
DISTRIBUIȚI

 

“Atletic” Copăceni, deținătoarea Cupei de prestigiu

 

    Anul fotbalistic s-a finalizat cu petrecerea meciurilor pentru Cupa de prestigiu, Ediția anului 2022.La Cupă au fost admise 4 echipe, echipele care la sfârșitul campionatului s-au clasat pe primele trei locuri în clasament și deținătoarea Cupei raionului Sângerei. Ținând cont, că echipa Atletic Copăceni a câștigat și Cupa raionului în anul curent a patra echipă a fost admisă „CF Sângerei”.
    În primul meci s-au întâlnit echipele „CF Sângerei” și „Atletic” Copăceni. Meciul după cum era și de așteptat a decurs într-un timp rapid. Primii au deschis scorul fotbaliștii din Copăceni, în repriza a doua sângeriii au egalat scorul, care nu s-a schimbat până la finalul meciului.
    În urma loviturilor de la 11 metri cei norocoși au fost jucătorii echipei „Atletic Copăceni” care au învins cu scorul de 8:7.  În meciul al doilea au jucat echipele „Spicul” Chișcăreni și „Avântul” Prepelița, chiar de la început mai activi au fost jucătorii echipei Spicul, care în primele minute au marcat două goluri în poarta echipei Avântul, dar aceasta nu a fost de ajuns pentru victorie. Prepelițenii s-au mobilizat și au câștigat meciul cu scorul 4:2.
       Meciul final pentru Cupa de prestigiu dintre echipele „Atletic” și „Avântul” a decurs destul de interesant cu multe faze de gol la ambele porți, dar atacurile echipei Atletic au fost mai periculoase și două din ele s-au încununat cu succes. 

    Cupa de prestigiu Ediția anului 2022 este câștigată de echipa Atletic Copăceni. Este de menționat, că în anul curent fotbaliștii din Copăceni au câștigat tot ce a fost posibil, Super Cupa, Cupa raionului și Campionatul raionului la fotbal.

Vasile Doga, Secretarul
Comisiei de competiție și disciplină