38
DISTRIBUIȚI

Un exemplu de implicare eficientă a comunității din Bălășești!

Proiectul ,,Banca SEO” care a fost implementat pe teritoriul gimnaziului și al bibliotecii sătești cu ajutorul CENTRULUI CONTACT și susținerii financiare de către finanțatorii din Suedia a avut un impact deosebit de mare. Profesorii și elevii le folosesc atât la ore, cât și la pauze .Este un proiect de durabilitate și care are o continuitate ,chiar din a doua săptămână de la implementare.

Am venit către dna primară Elena Neaga, cu propunerea de a instala bănci pe teritoriul scuarului de lângă Casa de Cultură, unde  la 6 noiembrie curent a avut loc ediția 1 a Festivalului Internațional ,,Fratele meu de peste Prut”.

În timp de o săptămână s-au procurat și instalat 30 de bănci . De asemenea s-a construit un gard pentru scuarul respectiv. Toate acestea s-au realizat datorită cetățenilor care  într-adevăr își iubesc  satul  natal și vor să arate baștina cât mai frumos .

Aducem mulțumiri  pentru susținerea  financiară  următorilor cetățeni: Sergiu Arapan, Anatolie  Botnaru  Anatolie, Ana Lopatenco, Iurie Palade,  Alexei  Lopatenco, Auricăi Nistriuc , Corneliei  Bogonovschi , Vasile Tărăbuță, Nicolae Palade, altor cadre didactice din gimnaziu,cadrelor didactice și auxiliare din grădinița ,,Ghiocel”, GIL ”Pas cu Pas”, membrii ansamblului de la biblioteca sătească ,,Vatra Dorului”, membrii ansamblului de la Casa de Cultură ”Trandafir” .

Aducem mulțumiri și ne exprimăm recunoștința noastră pentru Nicolae Neaga , familiei lui Aurel Neaga și fiilor săi pentru instalarea băncilor și gardului, de asemenea  lucrătorilor de la Primărie, lucrătorilor auxiliari de la grădiniță și Casa de Cultură.

Veronica  Loghin, profesoară, gimnaziul din satul Bălășești