11
DISTRIBUIȚI

MESAJE DE FELICITARE cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului

În fiecare a doua duminică a lunii noiembrie,  este marcată Ziua Națională a Tineretului. Această zi ne amintește încă o dată despre rolul major al tinerilor în societate, despre prezentul și viitorul țării.

Este un prilej deosebit de a Vă adresa vouă, celor tineri, energici, curajoși, ambițioși, sincere urări de bine. Tinerețea este o forță a dorințelor, a setei de cunoaștere, a speranțelor și noilor începuturi. Țineți mereu la scopuri mărețe, nu fiți  modești. Încercați, nu cedați, încercați din nou până veți reuși.

Urmărind scopul de dezvoltare personală, nu uitați și de importanța dezvoltării comunității. Astfel, vă îndemn, dragi tineri, să vă implicați și mai activ prin acțiuni concrete la nivel local, raional pentru promovarea valorilor naționale, a democrației și conștiinței naționale, a paradigmei educației și a elementelor ce țin de moralitate, cultură, adevăr, tradiție.

În numele Administrației raionului și al meu personal, Vă urăm sănătate, încredere în forțele proprii, energie creatoare, înțelepciune în luarea deciziilor, disciplină în organizare, dar și succes  în tot ce vă propuneți.

Vă doresc să dați dovadă mereu de curaj, perseverență, tenacitate pentru a obține noi experiențe și a cuceri noi orizonturi, deoarece sunteți încrederea noastră într-un viitor prosper, visurile și planurile mărețe ale societății.

Cu alese considerațiuni, Grigore Corcodel, președintele raionului Sângerei