122
DISTRIBUIȚI

Lilia Cucoș din or. Sângerei 28.10

  Clipe  frumoase și neuitate dorim să trăiești alături de noi toți în aceste  momente aniversare. Ești ființa care merită cele mai sincere urări,  după suflet cum ești, după, credință  în bine, în oameni și în Dumnezeu, după bunătatea și fidelitatea de  soție și prietenă. Să-ți dea  Bunul Dumnezeu de toate, precum meriți și să te ajute să nu pierzi  frumoasele valori sufletești și calități omenești cu care ești înzestrată. 

 Să nu fii tristă, nici supărată, nici pesimistă, nici frustrată. Zâmbește și iubește ca florile.

 Cu drag, soțul, prietenele, toți cei ce te iubesc

Lilia Cucoș, orașul Sângerei (28.10)

Sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere. Fie ca în  această zi în sufletul tău să se trezească o dorință arzătoare de  trăi frumos, a crea lucruri deosebite și de a realiza cele mai tăinuite visuri. Fie ca soare să-ți ofere căldură și lumină, ploaia curată – liniște sufletească, zâmbetul oamenilor – încredere în sine, zilele anului –prieteni, visele de azi  să devină realitate, speranțele de mâine  – împliniri, orice cădere – un pas înainte, iar fericirea să te însoțească mereu.

Îți dorim ca anii cei împlinești să-ți aducă strălucirea și frumusețea stelelor, înțelepciunea și puterea zeilor, dorința de a iubi  și de a accepta să fii iubită și tot ce are lumea aceasta mai bun în ea.

Stimată colegă de partid, îți dorim din suflet să poți  zâmbi senin și în zilele cu furtună, când soarele se ascunde și norii se adună, să poți iubi și atunci când întâlnești doar ură, și-n inimă, și-n suflet descoperi numi zgură, zâmbește și iubește căci viața e un dar, iar clipa nu așteaptă și nu se întoarce iar. Așa te știm și mereu vei rămâne o luptătoare fidelă a valorilor înaintate de PLDM.

La mulți ani!

Cu mult drag, Ion Galus,  președintele OT PLDM Sângerei