250
DISTRIBUIȚI

Inga Bostan, orașul Sângerei

Dragă și stimată nănășită, noi, te admirăm, ne îmbogățim sufletește cu dragoste de fiecare dată. Vă purtăm recunoștință pentru faptul că faceți parte din familia sufletului, draga noastră. Pe asemenea persoane precum ești se sprijină lumea bună și cumsecădenia pe acest pământ. Ești o inegalabilă care poți construi relații cu oameni și colegi, cu pacienți, poți edifica castelul dragostei  și al iubirii pe pământ. Te dăruiești foarte mult tuturor, relaționez frumos și decent cu cei din jur, ești în toate corectă, sinceră, receptivă, senină și pozitivă.

Urcușuri noi și frumoase îți dorim, dar și sănătate, putere ca să-ți păstrezi această aură care te face splendidă, grațioasă, eleganță, rafinată, deosebită, fermecătoare…

Bunul Dumnezeu să te aibă în paza Sa, să-ți ofere toate bucuriile vieții, zile însorite, bucurii enorme de la cei doi minunați copii. O viață liniștită, împlinită, dârzenie ca să poți înfrunta orice obstacol. Crede în minuni, roagă-te ele să se împlinească. La mulți și cât mai valoroși ani!

Cu respect, finii de cununie Arcadie   și Marcela Baciu