126
DISTRIBUIȚI

Victor Barcari, președintele Cooperației de Consum Coșcodeni ( 23.10)

E iarăși toamnă, e luna octombrie…Darnică și caldă, cu miros de gutuie și crizanteme.

În această  perioadă autumnală , își  sărbătorește  frumosul jubileu de 70 de ani un Om respectat,  apreciat, adorat – Victor Barcari, președintele Cooperației de Consum din satul Coșcodeni. Născut într-o familie de oameni vrednici în care au fost respectate tradițiile și bunul simț, i-au fost altoite de către părinți dragostea de aproape, omenia și cumsecădenia. Se poate afirma cu tărie că este acel bărbat care nu lasă lucrurile să vină, ci merge el către ele. El le știe rostul. Este omul care își manifestă complet spiritul frumoasei vârste pe care o traversează – a măsurii, a echilibrului, a demnității. Iar demnitatea dumnealui este demnitatea muncii și a curajului zilnic. Își manifestă vrednicia în toate câte le săvârșește.

Calitățile decisive ale jubiliarului nostru sunt dinamismul, activismul excepțional, profesionalismul, spiritul de inițiativă, curajul, tenacitatea. Pentru dumnealui totul este cu putință. Eficiența acțiunilor echipei conduse de dumnealui rezidă în realizarea celui mai frumos ideal: a lucra pentru clienți, pentru bunăstarea lor. Este omul timpului nostru, care înfruntă cu optimism problemele complexe ale lumii moderne, valorificându-le și convertindu-le în valori ale spiritului.

La ceas jubiliar, adresăm conducătorului nostru urări de multă sănătate, frumoase realizări. Cu profund respect pentru tot ceea ce face în munca de producere, dar și pentru fidelitatea  beneficiarilor, îl felicităm din suflet și împărtășim bucuria  frumosului jubileu. Trecerea anilor deloc nu-l afectează, nu se lasă copleșit de regrete. Prin înțelepciunea  și înalta pregătire  profesională, prin calitățile omenești se deosebește, face parte din  lumea bărbaților-piloni pentru societate, pentru colectiv și familie. La frumoșii ani care-i împlinește, mulți înainte îi dorim.

Cu profund respect, colegii Cooperației de Consum Coșcodeni.