127
DISTRIBUIȚI

Vera Tabarcea- Scorpan (23.10).

Vera Tabarcea-Scorpan este o ziaristă fidelă timpului pe care îl aspiră.

De peste patru decenii talentul ei multilateral, prin intermediul ziarului  independent „ Ecoul nostru” e pus în serviciul cititorilor. Totdeauna condeiul ei a provocat atitudini și ecouri dintre cele mai active. Ea trăiește toate ipostazele cu simțirea, apoi le reproduce verbal. În ceea ce scrie și cum scrie convinge de marea-i pasiune pentru adevăr, pentru  persoanele spațiului unde se învață prin Cuvânt a trăi frumos.

Duminică, colega noastră împlinește o frumoasă vârstă, motiv fericit să-i adresăm un cald și sincer mesaj de felicitare. Îi dorim  colegei noastre multă sănătate, puteri de a rezista  și a-și duce crucea cu demnitate, precum a purtat-o de-a lungul vieții. Am admirat-o întotdeauna pentru felul ei de a fi sinceră, deschisă, receptivă, sociabilă, emotivă, harnică, inteligentă, perseverentă, cu un simț acut al dreptății, dar fără pietre în sân. Bunul Dumnezeu a înveșnicit-o și a ținut piept tuturor încercărilor. Îi dorim ca bucuria de a câștiga ceea ce-și dorește să-i domine sufletul și spiritul. Dragostea pe care o simte în adâncul ei, pentru cineva sau ceva, s-o dăruiască continuu și atunci izvorul ei nu va seca,

Îi dorim în continuare multă dragoste, Lumina divină să-i domine sufletul și casa. Să fie protejată de puterile cerești și să se bucure  împreună cu minunații copii Mihaela, Igor, Daniel și Daniela, de dulcea nepoțică Ilinca. Mai puțini nori deasupra capului, mai mult soare care să o mângâie cu razele sale benefice, energie creativă, inspirație, să păstreze în suflet primăvara. Fie ca flacăra sufletului ei să fie mereu luminoasă și să ardă continuu. Puterea de a rezista tuturor încercărilor vieții și de a ieși învingătoare.  La Mulți și Prosperi Ani!

Cu mult drag, echipa redacțională „Ecoul nostru”

Draga și scumpa noastră,

Sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere. Multă sănătate, cer senin deasupra capului și să te bucuri de anii ce ți i-a dăruit Dumnezeu, de roadele duhului – dragostea, credința, pacea, bunătatea și răbdarea. Să ai mereu ochii limpezi și senini, zâmbetul să-ți înflorească pe față, luminând bucuria și fericirea pe care știi a le oferi generos celor din jur. Multe gânduri bune și  pline de rod, fapte binefăcătoare. Toate să-ți meargă din plin. Să-ți fie viguroasă rădăcina înțelepciunii, plină inima de iubire și mereu vie floarea credinței   în tot ceea ce e frumos  și benefic. Să ardă permanent în inima ta focul nestins al dragostei. Ești o persoană deosebită și meriți admirația și dragostea noastră. Să-ți fie viața plină, pace-n suflet  și lumină.

Florile dragostei  din partea familiilor Golban și Neaga din orașul Sângerei