16
DISTRIBUIȚI

 

 Cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei și  Zilei Lucrătorului Poștal

Stimați lucrători și veterani ai serviciului poștal din raionul Telenești și Sângerei,

În fiecare an, la 9 octombrie, marcăm Ziua mondială a poștei și a lucrătorului poștal – una dintre cele mai vechi meserii, dar foarte responsabile.

Cu acest prilej, vă aduc cele mai sincere felicitări și îmi exprim recunoștința pentru serviciile de calitate oferite fiecărui beneficiar, pentru că vă faceți meseria și pe ploaie, vânt, ger, fiind primii care transmiteți noutățile bune, dar și cei care consolează în moment de cumpănă. Totodată, dumneavoastră asigurați căile de comunicație cu oricare localitate din raion.

În pofida schimbărilor, tehnologiilor avansate, comunitatea dumneavoastră rămâne a fi un obiect strategic care asigură prestarea serviciilor poștale universale, de calitate la nivelul întregii tari, inclusiv și în   localitățile din raionul nostru.

Împreună trăim momente dificile. Cu toate acestea, ați fost și rămâneți a fi mereu în prima linie, mereu la datorie și în serviciul cetățenilor. Oferiți servicii de importanță vitală în fiecare zi și în fiecare casă, iar odată cu acestea aduceți speranțe, bucurii și zâmbet oamenilor!

Stimați angajați ai Centrului Poștă Sângerei-Telenești,

Cu prilejul zilei dumneavoastră profesionale vă adresez sincere urări de sănătate, armonie în familie, noi succese și realizări profesionale, bunăstare, prosperitate, satisfacție de la munca pe care o faceți zilnic și respectul cetățenilor.

 Cu deosebit respect,

Natalia Tataru, directoarea Centrului Poștă Sângerei-Telenești