9
DISTRIBUIȚI

MESAJE DE FELICITARE ALE PREȘEDINTEI RAIONULUI TELENEȘTI

                  Onorați Vârstnici!

Ziua Internațională, înscrisă în calendar în miez de toamnă blândă la 1 octombrie, este un prilej de omagiere a persoanelor vârstnice. Ziua internațională a oamenilor în etate constituie sărbătoarea celor care poartă pe chip înțelepciunea și sacra lumină, iar în spirit – putere și credință adâncă, înglobând adevăratul sens al experienței și al gratitudinii.

Cu acest prilej exprim profunda recunoștință pentru toți cei, care prin activitatea de o viață, au contribuit enorm la bunăstarea întregii societăți, au construit prezentul, au creat cu generozitate viitorul. Dumneavoastră ați reușit prin munca asiduă să creșteți și să formați generații, să edificați istoria neamului și urmați să rămâneți rădăcinile poporului nostru. Primiți din inimă prețuirea și respectul nostru pentru eforturile și realizările în orice domeniu de activitate cotidiană.

Vă urez sincere sentimente de dragoste, recunoștință, să aveți parte de multă sănătate, pace spirituală, bunăstare și ani îndelungați, respect și dragoste din numele celor din preajmă, atitudine generoasă din numele generațiilor tinere. Vă urez casă plină de soare să aveți mereu.

Cu respect,

Mariana Ombun, Președinta raionului Telenești