21
DISTRIBUIȚI

De Ziua Profesorului

  Stimați angajați ai sistemului educațional, Ziua Dumneavoastră profesională,  sărbătorită în una din frumoasele zile ale toamnei, este o ocazie deosebită de a Vă exprima profunda recunoștință pentru munca în numele viitorului.

  Fiecare din noi păstrăm amintirea unui dascăl căruia îi spunem cu toată dragostea și recunoștință “mulțumesc”, pentru răbdarea nemărginită, devotament și dăruire până la sacrificiu. Dumneavoastră, stimați profesori, sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

  Rolul Dumneavoastră devine și mai important în condițiile moderne. Sunteți chemați să faceți fată noilor provocări, să valorificați oportunitățile oferite de noile tehnologii, să integrați organic valorile naționale în universul valorilor general umane, pentru a educa viitoarele generații în spiritul valorilor naționale, a dragostei de neam și Patrie.

  Aveți toată admirația și respectul pentru ceea ce însemnați, pentru ceea ce semănați și diseminați printre tinerii de azi – oamenii maturi de mâine. Vă exprim gratitudine pentru munca depusă, în special în condițiile de criză pandemică cu care se confruntă astăzi întreaga lume.

Felicitări și multă sănătate, inspirație și realizări pe potriva așteptărilor, reușite aducătoare de bucurie Vă doresc Dumneavoastră și persoanelor dragi. La mulți ani dragi dascăli.!

Cu deosebit respect,
Grigore Corcodel,
Președintele raionului Sângerei