49
DISTRIBUIȚI

NICULINA LAVRIC, directoarea grădiniței de copii „Îngeraș” din orașul Biruința (25,09)

Despre Niculina Lavric, directoarea grădiniței „ Îngeraș” se poate afirma cu tărie că este acea ființă care nu lasă lucrurile să vină, ci merge ea către ele. Ea le știe rostul. Este omul care își manifestă complet spiritul frumoasei vârste pe care o traversează – a măsurii, a echilibrului, a demnității. Iar demnitatea ei este demnitatea muncii și a curajului zilnic.

Și-a manifestat  vrednicia în toate câte le-a făptuit și le săvârșește. Calitățile decisive ale directoarei noastre sunt dinamismul și activismul excepțional, profesionalismul, voința puternică, spiritul de inițiativă, curajul, tenacitatea. Pentru dumneaei totul este cu putință. Eficiența acțiunilor echipei conduse de ea rezidă în realizarea celui mai frumos ideal; a lucra pentru a transforma societatea de azi în una profund umanizată, liberă de prejudecăți și deschisă. Ea este omul timpului nostru, care înfruntă cu optimism problemele complexe, valorificându-le și convertindu-le în valori ale spiritului.

Noi, o admirăm că a trăit frumos pe ogorul pedagogiei, adunând succese și realizări.

Cu ocazia zilei de naștere, îi dorim directoarei Niculina Lavric, ca Bunul Dumnezeu să o binecuvânteze cu ani de lungă viață în deplină sănătate și energie, să nu-și  știe vârsta, pentru  avea suficient timp să se bucure de aprecierea colegilor, micuților în creștere,  părinților. Să poarte cât mai sus făclia dragostei de copii, oameni, făclia muncii dumneaei nobile. Să rămână în continuare femeia cu mult rafinament, frumoasă și grațioasă. Să ne fiți fericită și împlinită împreună cu cei dragi. La mulți ani și toți plini de noroc.

Cu profund respect, colectivul grădiniței „ îngeraș” din orașul Biruința