DISTRIBUIȚI

Iată că mai bine de o lună ne-a intrat primăvara în suflete, cea, care ne-a adus în dar razele de soare, seninătatea cerului, verdele renașterii. Tot ea, primăvara, ne-a zâmbit, presărând cu mărinimie, este zvelta natură flori și iarbă crudă, muguri tandri și sete de viață.
Nu întâmplător Paștele, marea sărbătoare a creștinătății, intră în casele noastre anume în acest anotimp. E momentul oportun să ne deschidem larg fereastra sufletului și să întrezărim prin ea frumusețea, simplitatea, modestia, cumsecădenia, bunătatea oamenilor. Sfânta noapte a Învierii să Vă aducă zbor de îngeri, pace în suflet, credință, iubire și bunăstare. Zâmbiți, căci e ziua în care se naște speranța, iubirea și gândul bun. E ziua în care iertăm și dăruim. PAȘTE FERICIT!
Cu aleasă prețuire, echipa ziarului „ Ecoul nostru”


 

Stimați cetățeni ai raionului Sângerei,
Sfânta Sărbătoare de Paște este un prilej de a dărui căldură, dragoste și iertare. Este momentul potrivit de a fi mai aproape de familie și de a ne întări credința, deoarece anume prin credință devenim mai buni, mai uniți și mai puternici. Vă dorim ca Sfintele Sărbători de Paște să reverse asupra Dumneavoastră bucuria înnoirii și lumina gândurilor bune, liniște și pace, prosperitate, bucurii și fericire alături de cei dragi.
Să aveți puterea să fiți mereu mai buni, plini de dragoste, iar lumina sfântă a Învierii Domnului să coboare în casa și în sufletele Dvs., să Vă ridice spre noi trepte spirituale și să Vă călăuzească pașii pe drumul vieții.
De Paște trebuie să ne debarasăm de regrete, frustrări și prejudecăți, pentru a reflecta asupra bucuriilor cu adevărat importante și a fi împăcați cu sine însuși.
Fie ca aceste zile luminoase să ne aducă aproape de cei dragi și să ne unească în efortul de a face lucruri cât mai frumoase și urile pentru comunitate.
Vă îndemn pe toți cei care sărbătoresc Învierea Domnului să fiți aproape de cei care au nevoie de ajutor, să dați viață speranței, iubirii și bunătății. Să aveți parte de liniște sufletească, prosperitate, bucurii, sănătate, pace și lumină.
HRISTOS A ÎNVIAT!
PAȘTE FERICIT!
Cu respect, Cristian Cainarian, șef-adjunct al
Oficiului Teritorial Bălți, a Cancelariei de Stat


 

Mult stimați cetățeni ai raionului Sângerei,
O singură dată pe an e Paștele. O zi specială, îmbogățită de aroma bucatelor tradiționale și parfumul florilor de primăvară.
Învierea Domnului reprezintă, pentru noi toți, o sărbătoare a bucuriei și a speranței. Cu prilejul Sărbătorilor de Paște Vă adresez urări de pace-n țară și în lume, sănătate durabilă, prosperitate, liniște, lumină.
Fie ca minunea Învierii lui Iisus Hristos să dăinuie în inimile Dvs. să Vă lumineze casa și viața, să Vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei, numai armonie, fericire și multă iubire..
Vă doresc să petreceți cu bucurie aceste Sfinte Sărbători alături de cei dragi și să Vă bucurați de momente minunate. PAȘTE FERICIT!
Cu profund respect, Gheorghe Ichim, deputat în Parlamentul Republicii Moldova.


 

Stimați clienți MOLDINDCONBANK,
Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să ne deschidă sufletul spre armonie, toleranță și credință. Să avem puterea să câștigăm respectul oamenilor și iubirea celor dragi.
Să ne bucurăm de ceea ce este frumos și să redescoperim împreună speranța.
HRISTOS A ÎNVIAT!

Stimați contribuabili,
Sfintele Sărbători de Paște să Vă aducă lumină în suflet, gânduri senine, multe bucurii alături de cei dragi.
Minunea Învierii Domnului să dăinuie în inimile voastre, să Vă lumineze viața și să Vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldură în suflet.
ADEVĂRAT A ÎNVIAT!
Cu respect, Ala Staraia, directoarea BC
MOLDINDCONBANK, Sângerei


 

Stimați membri ai OT PLDM, dragi creștini,
Sfintele Sărbători de Paște sunt un moment în care dragostea, pacea și sănătatea se unesc în numele Domnului.
Aceste sărbători ne aduc în casă și în gând împăcarea și regăsirea înțelepciunii în sânul familiei.
Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să Vă aducă și cele patru taine divine: încrederea, lumina, iubirea și speranța. Clipe de neuitat alături de cei dragi, noi realizări pentru a schimba viața în cel mai frumos mod posibil.
PAȘTE FERICIT!
Cu respect, Ion Galus, Președinte OT PLDM Sângerei


 

Stimați colegi,
Suntem în ajunul uneia dintre cele mai frumoase sărbători creștine –Învierea Domnului, iar cu această ocazie țin să Vă adresez cele mai sincere urări. Sfintele sărbători de Paște să reverse asupra Dumneavoastră bucuria înnoirii și lumina gândurilor bune, pace, prosperitate, fericire alături de cei dragi.
Fie ca Paștele să Vă găsească pe toți în sânul familiei, alături de persoanele apropiate, să Vă aducă căldură și liniște sufletească, succes în realizarea aspirațiilor, noi împliniri, iar bucuriile să țină la distanță toate necazurile. Vă doresc un Paște Fericit tuturor. HRISTOS A ÎNVIAT!
Cu respect, Mihai Curciuc, director- adjunct Direcția Educație Sângerei


 

Stimați angajați ai Centrului Poștă Sângerei,
În numele Domnului cu ocazia Sfintei Sărbători de Paște venim cu cele mai sincere gânduri, dorindu-Vă ca credința din suflet să Vă devină mai trainică iubirea față de semeni, să fie mai mare și bunătatea din cuget și simțită de toată lumea care Vă așteaptă, cunoaște și Vă înconjoară. Vă aduc sincere felicitări și urări de sănătate, prosperare și realizări performante.
Gândul că Dumnezeu ne mobilizează la fapte destoinice de adevărați profesioniști. Vă doresc și în continuare să fiți fideli profesiei nobile de prestatori ai serviciilor poștale.
În această zi minunată să aveți doar emoții pozitive, să Vă întâlniți cu rudele și să sărbătoriți din plin sărbătorile pascale.
PAȘTE FERICIT!
Cu respect, Natalia Tataru, directoarea Centrului de Poștă Sângerei


 

Stimații mei cetățeni ai orașului Sângerei și ai satului Vrănești, iubiți creștini!
Sunt profund onorat să Vă salut cu un sincer Hristos a Înviat! Bat clopotele Învierii. Mă bucur împreună cu fiecare din Dvs să le aud glasurile Magice. Ele prevestesc că a Înviat Domnului nostru ceresc. Îngereii ne cuvântă din ceruri. Ne îndeamnă să -l primim pe Hristos ca buni creștini ce suntem: Că am fost mai buni, mai evlavioși, mai iertători, mai caritabili, de toate Domnul le știe.
Mă bucur că am ajuns cu bine și cu sănătate la încă o Înviere a Mântuitorului. Cu sufletele deschise, purificate, vindecate să-l primim pe Împăratul cerurilor, și al Întregii Împărății a Pământului și al Lumii.
Hristos a Înviat!, iubiții mei!
Cu adevărat a Înviat!
Arcadie COVALIOV, primarul orașului Sângerei și a satului Vrănești.


 

Stimați angajați ai Inspectoratului de Poliție Sângerei,
Bat clopotele melodioase – În miez de noapte,/Și la Biserică pe toți creștinii-i cheamă,/ Se-aud din ceruri ale îngerilor șoapte,/ Ce Paștele vestesc din nou, de bună seamă.
Anotimpul renașterii ne aduce în casă sărbătoarea creștinătății. Să o primiți cu sufletul curat și gânduri luminoase, cu oameni dragi alături și mese îmbelșugate. Bucurați-Vă de vestea înălțătoare și harul Dumnezeiesc, ce coboară peste oameni.
Să aveți căldură-n suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă. SĂRBĂTORI FERICITE.
Cu respect, Mihai Banaru, șeful IP Sângerei


Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paște, Direcția gimnaziului din Ciucuieni, Vă adresează sincere felicitări și urări de bine. Fie ca Lumina Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra Dvs. sănătate, pace, belșug, bucurii, iar minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile tuturor, să Vă lumineze viața și să Vă aducă renașterea credinței, speranței și dragostei cu bunătate și căldură în suflet.
Spiritul sfânt al sărbătorilor de Paște să Vă lumineze casele și sufletele. HRISTOS A ÎNVIAT!
Cu respect, Angela Albu, directoarea liceului gimnaziului


 

Hristos a Înviat! Fie ca lumina Învierii să Vă umple sufletul de speranță, liniște, bucurie și iubire. Vine o zi de sărbătoare, când dorim să-i avem alături pe cei dragi, ca să ne bucurăm de vestea Înălțătoare, să ciocnim ouă, să ne spunem cu bucurie „ HRISTOS A ÎNVIAT”!
Fie ca sărbătorile pascale să Vă inunde casele cu bunăstare, credință, înțelegere. Să ne bucurăm împreună de această mare și luminată sărbătoare a creștinătății, să luăm lumină din lumină pentru a merge pe calea armoniei între oameni și împlinirii speranțelor de mai bine. Paște Fericit cu credință, speranță și iubire.
Cu respect, Ludmila Șișcanu, directoarea LT „ Olimp”


Fiind în preajma Sărbătorii Luminoase, în numele administrației liceului și al meu personal, Vă adresez cele mai alese cuvinte de felicitare și tradiționala urare: „HRISTOS A ÎNVIAT”. Însuși Postul Mare a fost o încercare a Domnului să ne purificăm casa sufletului și să privim altfel către credință, să fim mai buni în suflet și să iertăm greșelile unii altora.
Fie ca Învierea Domnului să ne adune împreună, în cadrul familiei, și printre cei dragi sufletelor noastre și să ne determine să înțelegem valorile pe care trebuie să le împărtășim cu toții pentru binele comun al tuturor. Vă doresc multă sănătate trupească, liniște sufletească și împlinirea aspirațiilor pentru o viață prosperă, pentru un viitor mai bun.
UN PAȘTE LUMINAT DE BUCURIA ÎNVIERII!
Cu respect, Liuba Rudei, directoarea LT „ A. Agapie”, Pepeni


 

E iarăși primăvară, iar sărbătorile de Paște ne inundă casele cu lumină. Iar sufletele – cu armonie.
Fie ca lumina Sfintei Învieri să reverse asupra Dvs. sănătate, pace, belșug și fericire. Bătaia clopotelor să anunțe o lume mai bună, în care credința să Vă însoțească pretutindeni. Dumnezeu să Vă binecuvânteze și îngerii să Vă ocrotească.
Vă doresc, stimați colegi, elevi, dragi consăteni, ca pasca, ouăle înroșite, cozonacul, mielul rumenit să Vă umple masa și să spuneți în glas tradiționalul „ HRISTOS A ÎNVIAT!”
Cu respect, Viorica Chisaru, directoarea gimnaziului „Sergiu Rădăuțan” din Iezărenii Vechi


 

În fiecare primăvară sfintele sărbători pascale ne adună acasă, la vatra părintească, lângă nucul de la poartă, la masa plină de bucate. Fie ca în acest an să-i aveți în preajmă pe oamenii dragi sufletului, să Vă bucurați din plin de Învierea Domnului, de seninătatea cerului, de rodnicia pământului.
Pentru a înțelege sacrificiul suprem al Mântuitorului trebuie să fim mai buni, mai iertători, îngăduitori, înțelepți și mereu plini de lumină în suflet. Fie ca Paștele să Vă lumineze sufletul și casa. SĂRBĂTORI FERICITE!
Cu respect, Ana Podlisnic, directoarea LT „Pantelimon Halippa” din satul Cubolta


 

Sfânta Sărbătoare de Paște este un moment în care dragostea, pacea și seninătatea se unesc în numele Domnului. Vă doresc ca această sărbătoare să Vă împodobească sufletul cu credință, inima cu – înțelegere și gânduri bune. Să fiți mai aproape de Dumnezeu, iar în noaptea Învierii iertați și fiți mai buni. Fie ca rugăciunea Dvs. către Cel de Sus să fie ascultată, să Vă aducă încredere, lumină, iubire, speranță și să Vi se împlinească toate dorințele. Lumina din noaptea sfântă să Vă ridice sufletul spre noi trepte spirituale, pline de împăcare. HRISTOS A ÎNVIAT!
Cu respect, Lilia Cumpătă, directoarea Gimnaziului „ Iurie Boghiu”,s. Coșcodeni


 

Am ajuns să ne bucurăm de Învierea lui Isus. N-a fost ușor acest parcurs. N-am scăpat bine de pandemia de coronavirus și ne-a întristat și îngrozit ororile războiului din Ucraina. Dar cu Doamne Ajută, duminică 24 aprilie vom întâmpina cu toții Sfintele Paște. Să Vă găsească bine și sănătoși, bunii mei colegi, colaboratori, parteneri, dar și cumpărător. Să ne bucurăm de pace și să fie pace asupra Moldovei noastre și asupra Sângereiului.
Hristos a Înviat!
Veaceslav Morari, directorul SRL „MORNS COM”


 

Consătenilor mei din comuna Drăgănești le exprim un sincer Hristos a Înviat! Să învie binele și pacea în casele și sufletele Dvs, să învie speranța și norocul în viața copiilor ce-i crești sau pe care deja i-ați ajutat să-și alegă drumul vieții. Sunt încrezut că pentru fiecare dintre Dvs Hristos a Înviat, pentru că sunteți buni creștini, oameni harnici și mult cumsecade. Să ne trăiască tradițiile creștine și noi să fim uniți, cuviincioși și să le păstrăm.
Hristos a Înviat!
Sergiu Dubenco, primarul comunei Drăgănești


 

Primăria comunei Coșcodeni- Flămânzeni, Consiliul Local Vă felicită călduros , stimați consăteni cu sosirea Sfintelor sărbători Pascale. De-a, Doamne pace și bucurie, așa cum totdeauna am știut a păstra aceste sfinte sărbători . Nu cu tancuri, dar cu scrânciobe prin curți. Nu cu lacrimi pe obraji, dar cu obrajii rumeni de la oule vopsite roși. Cu neamuri multe, dar nu cu refugiați triști și obrajii plânși. Odată cu Hristos a Înviat să Învie binele, viața normală pentru noi toți. Să împărțim cu ei o bucată de cozonac , dar să fie timp de pace.
Pace-n țară, pace-n Ucraina, grâu la vară!
Liuba Gobjilă, primara comunei.


 

Stimați asociați, cetățeni ai satului Izvoare,
Vă adresez cele mai sincere urări de bine cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paște, pe care o vom marca la 24 aprilie.
Fie ca în aceste zile să aveți o dispoziție deosebită, să uitați de toate grijile, necazurile, problemele. În aceste clipe să Vă surâdă bunăvoința, buna dispoziție, fericirea, prosperitatea. Să Vă deschidă porțile copiii, nepoții și să Vă apară lacrimi de fericire, să aveți bucurii, zâmbete, siguranță în viitor, căldură sufletească.
Fie ca sănătatea, bunăstarea, pacea, fericirea și voia bună să Vă domine în casele și familiile Dvs., iar viața să Vă aducă doar prilej de bucurie. Toate năzuințele să fie încununate de succese. Bunul Dumnezeu să Vă ajute în toate și să Vă binecuvânteze în fapte bune.
HRISTOS A ÎNVIAT! ADEVĂRAT A ÎNVIAT!
Cu respect, Mihai Cucoș, directorul SRL
„ Semincer Unic”


 

Sărbătoarea de Paște e momentul când speranțele tainice ies la lumină și devin împliniri, când ne bucurăm de ceea ce este frumos și redescoperim în jur bunătatea. Fie ca lumina din noaptea sfântă și tainică a Învierii Domnului să ne deschidă sufletul spre armonie, speranță, toleranță și credință, să reverse asupra noastră pace, sănătate, belșug, ploi curate și la timp.
Să Vă protejeze îngerii, supărările să treacă, bunăstarea să Vă îmbrățișeze și Dumnezeu să Vă binecuvânteze mereu.
PAȘTE FERICIT!
Cu respect, Simion Macari, directorul SRL „ AgroCopăceni”


 

Marea Sărbătoare de Paște, Duminica Învierii, ne amintește că viața învinge moartea, lumina învinge întunericul, iar iubirea – ura. Fie ca Sfânta Sărbătoare să Vă aducă încredere, lumină, iubire și speranță. Dumnezeu să Vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare.
PAȘTE FERICIT, alături de cei dragi. HRISTOS A ÎNVIAT!
Cu respect, Gheorghe Cernogal, directorul GȚ „ Cernogal Gheorghe”.


Sărbătoarea Învierii Domnului este momentul când speranțele tainice ies la lumină și devin împliniri. Este sărbătoarea când putem să ne bucurăm de ceea ce este frumos și să redescoperim iubirea.
Vă doresc să aveți parte d zile senine, armonie în case și în familie. Fie ca Învierea Domnului să Vă aducă liniște sufletească, sănătate, bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajuta pe cei din jur, de a câștiga respectul oamenilor și iubirea celor dragi. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în sufletele și inimile Dvs., să Vă lumineze viața și să Vă aducă renașterea credinței,, cu bunătate și căldură în suflet.
Cu respect, Ion Andronic, directorul SRL „Protion Agro!


 

Paștele este Sărbătoarea Învierii, a miracolului, a luminii și iubirii divine. În această zi sfântă, vă doresc familie sănătoasă alături, pace și liniște, casa să vă fie mereu caldă și plină de dragoste.
Bucuria Învierii lui Hristos ne găsește anul acesta împreună doar în rugăciune, însă vom fi cu sufletul și gândul alături de cei dragi, cu speranța vie că ne vom revedea în curând și ne vom îmbrățișa cu mai multă căldură.
Este momentul oportun pentru a fi mai buni, mai toleranți, mai solidari, mai răbdători unii cu alții, să ne bucuram din plin de tot ce ne înconjoară.
Vă doresc sărbători luminate cu credință, speranță și armonie pentru Dumneavoastră și cei apropiați.
Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ocrotească de cele rele.
Aveți grijă de voi și cei dragi!
Hristos a Înviat!
Cu respect, Ion Vieru, directorul SRL „ Coriandro-Agro”


 

Paștele este Sărbătoarea Învierii, a miracolului, a luminii și iubirii divine. În această zi sfântă, vă doresc familie sănătoasă alături, pace și liniște, casa să vă fie mereu caldă și plină de dragoste.
Bucuria Învierii lui Hristos ne găsește anul acesta împreună doar în rugăciune, însă vom fi cu sufletul și gândul alături de cei dragi, cu speranța vie că ne vom revedea în curând și ne vom îmbrățișa cu mai multă căldură.
Este momentul oportun pentru a fi mai buni, mai toleranți, mai solidari, mai răbdători unii cu alții, să ne bucuram din plin de tot ce ne înconjoară.
Vă doresc sărbători luminate cu credință, speranță și armonie pentru Dumneavoastră și cei apropiați.
Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ocrotească de cele rele. Aveți grijă de voi și cei dragi!
Hristos a Înviat!
Cu respect, Ion Vieru, directorul SRL „ Coriandru Agro”


 

Sărbătoarea Paștelui, pe care o așteptăm în fiecare primăvară, ne reamintește să fim mai buni, ne dăruiește speranță, ne orientează atenția spre idealurile spirituale și ne inspiră să facem lucruri frumoase, cu răbdare și bunătate.
În perioada Sfintelor Sărbători Pascale trebuie să reflectăm mai mult asupra adevăratelor valori creștine, lucrurilor importante din viața noastră, pentru a aduce zâmbete de bucurie în sufletele celor mai triști ca noi.
Doresc, cu toată sinceritatea, ca aceste zile de sărbătoare să fie fericite pentru toți locuitorii raionului, încălzind inimile cu căldura comunicării cu cei dragi, iar casele să le umple cu sănătate, înțelegere și prosperitate. Fie ca prin miracolul învierii toate dorințele profunde, speranțele senine și gândurile bune să devină realitate.
Paște fericit alături de cei dragi!
Cu profund respect, Gherasim Tofan, directorul GȚ „ Tofan G”


Sărbătorile Pascale bat la ușa fiecărui creștin și, cu acest prilej vin să vă adresez tradiționala urare: „HRISTOS A ÎNVIAT!”
Învierea Domnului, consemnată în curând de toată creștinătatea, e ziua celei mai mari biruințe câștigate cândva în istoria omenirii, căci ea nu numai că depășește în timp și spațiu orice altă biruință, ci trece și dincolo de timp, în veșnicie. Oriunde ne-am afla, fie alături de familie și de cei apropiați, fie mai departe de baștină și de cei dragi, în această primăvară, odată cu reînvierea naturii și reînnoirea sentimentelor noastre, suntem pătrunși de gânduri pozitive și speranțe că vom trece cu bine încercările provocate la care suntem puși în această perioadă.
Dragi creștini! În aceste luminate zile ale divinului Paște, doresc să vă adresez gândurile mele bune însoțite de cele mai calde urări. Fie ca Învierea Domnului să ne păzească familia și pe cei dragi sufletelor noastre și să ne determine să înțelegem valorile pe care trebuie să le împărtășim cu toții pentru binele comun al tuturor, și anume – să stăm acasă pentru a ne proteja sănătatea noastră și a celor din jur.
Vă doresc multă sănătate, liniște sufletească și împlinirea aspirațiilor pentru o viață prosperă, pentru un viitor luminos. Valorile în care credem și asupra cărora trebuie să reflectăm mereu – credința, speranța și dragostea să fie pentru fiecare călăuză în toate începuturile.
Să ne bucurăm împreună de Învierea Domnului, să prețuim cu toții existența și sprijinul Bunului Dumnezeu în viața noastră!
HRISTOS A ÎNVIAT!
Cu respect, Nicolae Racu, directorul GȚ „Racu Nicolae”


Sfintele Sărbători de Paști este prilejul divin de a Vă adresa sincere felicitări și urări de sănătate.
Învierea Domnului Isus Hristos, cea mai luminoasă sărbătoare a omenirii, este sărbătoarea noastră de suflet, că în viața cotidiană avem nevoie de a ne întări credința creștină, de speranță și iertare. Sfintele Sărbători de Paști ne reamintesc să fim mai buni, mai înțelegători și mai înțelepți, să ne bucurăm de prezența duhovnicească a celor dragi și apropiați.
Sfânta zi a Învierii Domnului să Vă fie o stea călăuzitoare în lucruri bune și intenții frumoase, să Vă aducă liniște, pace și fericirea de a petrece împreună aceste clipe magice, să Vă lumineze calea, iar făclia iubirii să nu vă dispară niciodată din suflet. Bucuria nespusă a Învierii Domnului să sălășluiască întru noi, să reverse asupra noastră belșug de bucurii duhovnicești, să Va aducă renașterea credinței, să Vă vegheze îngerii iertării și a păcii.
Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă, cu sănătate și bucurii, să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei dragi.
Un Paste fericit !
Cu respect, Petru Panciuc, directorul SRL „ Pasagrocom”


 

Vă felicit călduros cu Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos! Acest miracol divin ne face mai buni, mai curați în cugete și în fapte, fiind un prilej de reîntoarcere la cele sfinte și ancestrale, la tradiția neamului nostru creștin. Fiorul sfânt al învierii ne pătrunde în inimă și cuget prin imnul creștinesc „Hristos a Înviat din morți!”, al cărui ecou umple locașurile sfinte și străzile în noaptea luminată a Paștelui.
Doresc tuturor credincioșilor multă sănătate, fericire, iar Sfânta Zi a Învierii să Vă umple sufletul cu nădejdea unei vieți mai bune, în înțelegere și pace, să Vă dăruiască bucurii netrecătoare, să ne găsească mai buni și gata să-i ajutăm pe cei nevoiași, mai triști ca noi. Având cele mai curate gânduri, Vă doresc să petreceți sărbătorile pascale în liniște lângă cei dragi, cu căldură în suflet, iar minunea Învierii Mântuitorului să dăinuie în inimile tuturor, să ne lumineze viața și să ne aducă renașterea credinței și speranței.
Paște Fericit și binecuvântat tuturor!
Cu respect, Sergiu Marandiuc, directorul SRL „ Alodiu Nord”


 

Mult stimați colegi, dragi creștini,
Paștele este cea mai importantă sărbătoare a creștinilor, care și-a păstrat până în prezent farmecul și semnificația, fiind un moment de spiritualitate deplină, liniște sufletească și apropiere de familie. Este sărbătoarea care a adus omenirii speranța mântuirii și a vieții veșnice, prin sacrificiul lui Isus Hristos. Ziua de Paște este ziua în care se naște speranța, iubirea și gândul bun. Este ziua în care iertăm și dăruim! Este Ziua Învierii Domnului!
Fie ca această sărbătoare să dăinuie în inimile Dvs., să vă lumineze viața și să Vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldură în suflete!
HRISTOS A ÎNVIAT!
Paște Fericit!
Cu respect, Mihai Bîrsanu, directorul SRL „ ProtuvimAgro”


 

Sunt cât mai aproape Sfintele Sărbători pascale și, respectând tradițiile creștine aduc sincere felicitări întregii comunități a comunei Bilicenii Noi, cetățenilor satelor Mândreștii Noi și Bilicenii Noi. Învierea Domnului să vină în casele și în sufletele fiecărui cu pace, cu evlavie, cu împăcare și iertare, cu speranță că zilele și viața vor fi mai frumoase, mai împlinite.
Potrivit tradiției pascale ciocnesc câte un ou roșu cu fiecare și vă doresc fericire și lumină creștină în fiecare casă.
Hristos a Înviat!
Veaceslav Sanduleac, primarul comunei Bilicenii Noi


 

Tuturor prepelițenilor mei le urez un Paște Fericit , cu mută armonie în fiecare familie și casă. Cu această ocazie le mulțumesc că sunt așa cum sunt ei: buni creștini, harnici și buni gospodari, purtători de evlavie și de iertare în suflet unul față de altul. Sunt uniți atunci când este nevoie, păstrează tradițiile creștine și ale comunității noastre. La rându-i primăria și în continuare va face tot ce îi stă în puteri și posibilități financiare și organizatorice ca să se simtă ei bine la locul lor de trai și în comunitatea lor!
Cu drag de Dumneavoastră și cu un călduros Hristos a Înviat,
Mihai Pleșca, primarul comunei Prepelița


 

Iubiți cetățeni ai comunei Bilicenii Vechi!
Primăria localității, cât și Consiliul local împărtășește cu fiecare dintre Dumneavoastră bucuria Sfintelor Sărbători pascale. Vă dorim un Paște Fericit, cu cei dragi alături, cu bucurie în suflet, depășind greutățile și vremurile mai dificile prin care trecem cu toții. Vă mulțumesc că împreună , contribuție cu contribuție, mână cu mâna, am reușit multe schimbări ,să aducem satului și acest lucru îl vom continua. De la un Paște la altul fața satului nostru să fie și mai atractivă și mai mult pentru așteptările Dvs.
Paște Fericit. Cu respect și bună recunoștință,
Ala Guzun, primara comunei Bilicenii Vechi


 

Bunii și stimații mei colegi,lideri sindicali și membri ai Consiliului raional al Sindicatului Educației și Științei, împărtășesc cu fiecare dintre Dvs bucuria sărbătorilor pascale. Hristos a Înviat în viața și în sufletul fiecărui. Cred că mai sfinte sărbători neamul nostru nu are. Mă bucur că pe lângă faptul că sunteți profesioniști de excelență, mai sunteți buni creștini și largi promotori ai eternelor tradiții creștine. Doar prin acest amalgam reușim o educație a tinerelor generații precum ne-o dorim și ne-o cer exigențele educaționale. Mă bucur să Vă transmit câte un coș cu daruri pascale, că-l meritați pentru dăruirea fiecărui și pentru implicare.
Paște Fericit și Hristos a Înviat!
Ion Roșca, președintele Consiliului raional al Sindicatului Educației și Stiinței


Dragi locuitori ai satelor Ratuş, Mândra, Zăicani, Zăicanii Noi și Sărătenii Noi!

În ajunul Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, venim în casele Dumneavoastră cu cele mai curate gânduri şi mai sincere urări. Să trăiți ani îndelungați, cu sănătate, cu succese și numai bucurii. Sărbătorile de Paşti şi Paştele Blajinilor să fie o binecuvântare, iar speranțele să devină împliniri.
Primarul Tudor Țurcanu şi Consiliul Comunal


 

Dragi creştini din satul Leușeni
În ajunul celor mai luminoase sărbători, Paştele şi Paştele Blajinilor, primiți sincerele noastre urări de sănătate, pace şi linişte sufletească, gânduri curate și primenitoare, înger păzitor mereu alături. Vă dorim multă sănătate, numai veşti bune de la cei dragi, răbdare şi încredere in timpuri mai bune.
Primarul Valeriu Lazarenco şi consilierii locali


 

Stimaţi creştini din satele Chițcanii-Vechi și Chițcanii-Noi
Acum, când aşteptăm să pogoare pe pământ Sfânta Lumină a Invierii, ţinem să vă transmitem sincere cuvinte de felicitare și urări de bine. Să ne deschidem larg porțile sufletului, pentru a simți marea sărbătoare în inimi şi în case, mila lui Dumnezeu să pogoare cu mai multă dărnicie şi să vă aducă mai multe reuşite şi mai multe împliniri decât v-ați gândit vreodată.
Primarul Sergiu Cucu și consilierii locali


 

Stimați creștini din comuna Brânzenii-Noi
În pragul sfintelor sărbători de Paște și Paştele Blajinilor, ținem să vă bucurăm pe fiecare cu un sincer Hristos a Înviat! Vă dorim lumină în suflete și în case, pace, speranţă şi bucurie, sa vă sporească sănătatea şi belşugul. Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă apere de toate greutățile.
Primarul Veaceslav Tcaciuc și consilierii locali


 

Multstimaţi angajați ai Centrului de Poștă Telenești!
În ajunul sfintelor sărbători pascale, vă adresăm cele mai sincere urări de sănătate, prosperare şi bucurie în fiecare casă. Ziceți cu încredere Hristos a Înviat!, pentru ca Lumina lină și sfântă a Învierii să vă călăuzească spre bunăstare și bună înțelegere. Vă dorim din tot sufletul să Vă bucurați împreună cu cei dragi de semnificația sfântă a acestor zile luminate.
Simion Cârcâș, specialist Operațiuni Poștale la Centrul de poștă Sângerei


Pentru angajații DASPF Telenești, asistenții sociali și lucrătorii sociali comunitari din primăriile raionului

Primiți sincere felicitări cu ocazia celor mai importante sărbători creştine, Paştele şi Paştele Blajinilor! Lumina sfântă de Paști să vă călăuzească tot anul, să vă dea sănătate şi fericire, putere de muncă pentru a Vă împlini visele, linişte în suflete, căldură în inimi și să aveţi parte numai de bine.
Angela Sârbu, șefa DASPF Telenești


 

Stimați creștini din satul Verejeni!
În pragul sfintelor sărbători de Paște și Paştele Blajinilor, ţinem să Vă bucurăm pe fiecare cu un sincer Hristos a Inviat! Vă dorim lumină în suflete și în čase, pace, speranţă şi bucurie, sa vă sporească sănătatea şi belşugul. Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă apere de toate greutățile.
Primarul Serghei Popa și consilierii locali


 

Către bunii nostril consăteni din satul Hirişeni!
Sărbătorile de Paște și Paştele Blajinilor sunt acel prilej, când toată lumea cinstește pe Dumnezeu, gândeşte la bine pe pământ şi la cei adormiți în credinţă. Vă dorim tuturor să trăiți mulți ani şi să aveți parte de toată dragostea și fericirea celor apropiaţi.
Primarul Ion Petică şi consilierii locali


 

Multstimaţi creştini din satul Chiştelnița!
În ajunul sfintelor sărbători pascale, venim cu cele mai călduroase felicitări, urări de sănătate, fericire și bucurii în familii. Noaptea Sfântă a Invierii să reverse asupra noastră pace, iar Lumina Sfântă să ne călăuzească paşii. Hristos a Inviat!
Primarul Constantin Ciobanu și consilierii locali


 

Binecuvântări și multă sănătate tuturor creștinilor
din oraşul Telenești și satul Mihalaşa!

În ajunul sfintelor sărbători de Paște și Paştele Blajinilor, vă dorim ca Invierea Domnului să vă găsească pe toți cu sufletele împăcate şi luminate, cu pace şi bună înţelegere în familii, iar Bunul Dumnezeu să reverse peste toţi din plin darurile Sale, înviindu-vă speranţa, din care să faceți parte şi celor din jur. Să fiți sănătoşi şi să aveți o sărbătoare cu multe bucurii.
Hristos a Inviat! Adevărat a Inviat!
În numele întregii echipe a Primăriei şi a Consiliului Orăşenesc, primarul Vadim Lelic


Dragi locuitori ai raionului Telenești!
În preajma sfintelor sărbători de Paşte vă adresez cele mai sincere și calde urări de bine. Sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos este cea mai mare sărbătoare a întregii creştinătăți. Este o Sărbătoare a Luminii și a Bucuriei, care ne întăreşte credința și reînvie speranţa în sufletele noastre. In numele OT A PAS Telenești dar și al meu personal, vă doresc să aveţi parte de bucurie, pace şi bună înţelegere în familiile dumneavoastră. Fie ca lumina și căldura sfintei sărbători să ne încălzească sufletele, să ne deschidă inimile spre milostenie și iertare. Vă doresc sărbători luminoase! Hristos a Înviat! Adevărat a Înviat!
Cu profund respect Iurie Tulgara, președintele OT al PAS Telenești


Pentru angajații IMSP ”Spitalul raional Telenești” și tuturor medicilor din raion cu ocazia Zilei Învierii

Paştele este sărbătoarea bucuriei și lumina familiei. Doresc ca sărbătoarea aceasta să ne aducă bucurie creştină în toate casele şi inimile tuturor celor ce au credinţă în bine și într-un viitor prosper pentru Patrie și Neam. Ziua Invierii să reverse mai multă lumină și bunătate în cugetele noastre, linişte şi spor întru toate ce făurim cu gând senin de înălţare. Bucuria pascală constituie credinţa şi speranța în fiecare ceas al vieții noastre de creştin. In această biruinţă credem și izbândim în numele vieții! Din toată inima Vă zic tuturor: Hristos a Înviat! Adevărat a Înviat!
Cu urări de sănătate, dr. Alexei Bivol, directorul instituției


Pentru consătenii noștri de la Ordășei!

În zi de Paște, cea mai mare sărbătoare creștină să coboare liniştea și pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa și să vă aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a înviat!
Andrei Moldovanu, primarul de Ordășei