DISTRIBUIȚI

Recent primăria Sângerei a avut în vizită o delegație din Republica Coreea, susținută de Han Ioan HOJIN, Consulul Onorific al Republicii Coreea în Republica Moldova. Delegația a fost întâmpinată cu pâine și sare de către echipa primăriei și primarul Arcadie Covaliov. Alături au fost: reprezentantul Guvernului Republicii Moldova Cristian Căinărean, șeful Inspectoratului raional de Poliție Mihai Banaru, alăturându-se apoi și parlamentarul Gheorghe Ichim.

Oaspeții au rămas impresionați de gesturile de bună găzduire ale primăriei. Fiecare dintre membrii delegației au primit câte un cadou cu simbolistica primăriei și câte un hulubaș de pace.
Vizita a continuat cu o ședință comună de lucru în sala de ședințe. Edilul a povestit oaspeților despre realizările primăriei, dar și despre planurile de perspectivă întru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, despre problemele care vor să le soluționeze . În acest sens problema –problemelor este construcția și punerea în funcțiune unei stații de epurare, a mai vorbit despre necesitatea construcției apeductului și a solicitat sprijinul partenerilor au implementarea proiectelor respective.

Continuarea citiți în n.5 din 28 ianuarie 2022