DISTRIBUIȚI

Împreună cu întreaga comunitate mondială, consemnăm, la 1 octombrie, Ziua internațională a persoanelor în vârstă. Cu acest prilej, din numele angajaţilor CTAS Sângerei adresez sincere și cordiale felicitări tuturor vârstnicilor împreună cu urări de multă sănătate și prosperare.
Este obligaţia noastră, ca societate în ansamblu, să găsim mai multe soluţii concrete pentru ameliorarea condiţiilor de viaţă ale persoanelor vârstnice, prin prelungirea perioadei de viaţă activă. Avem datoria să ne schimbăm atitudinile şi percepţiile faţă de persoana vârstnică şi să creăm acele punţi de solidaritate între generaţii, care să asigure păstrarea demnităţii umane pe tot parcursul vieţii.
Persoanele vârstnice sunt beneficiare ale măsurilor de protecţie socială suţinute de Sistemul Public de Asigurări Sociale care acoperă riscul de bătrâneţe prin pensii şi alte prestaţii, gestionarea căruia este pus în sarcina Casei Naţionale de Asigurări Sociale RM şi respectiv în teritoriu în sarcina CTAS.
1 octombrie trebuie să fie o zi specială pentru noi toţi, cei care trebuie să le arătăm respectul şi preţuirea pentru eforturile şi realizările persoanelor vîrsnice.
În raionul Sângerei actual avem 13850 persoane beneficiari de pensie pentru limita de vîrstă, Vă asigurăm că toate sarcinile puse în faţa colectivului CTAS Sângerei ce ţin de realizarea politicilor de asigurări sociale sunt efectuate în termen şi calitativ. Suntem mereu disponibili şi bucuroşi să Vă primim şi să Vă acordăm spriginul şi suportul nostru în limita competenţei.
În încheiere, Va felicit călduros cu ocazia Zilei Internaţionale a persoanelor în etate şi Vă doresc ca nu numai ziua de 1 octombrie să fie pentru Dumneavoastră sărbătoare, ci şi toate celelalte zile ale anului. La Mulţi Ani valorificaţi din plin. Vă mulţumim pentru toate câte aţi făcut pentru societatea noastră, pentru binele şi prosperarea noastră.
Vera Chiforiuc, Şefă adjunctă Direcția Generală Casa Teritorială de Asigurări Sociale Sângerei